30 Haziran 2014 Pazartesi

Yazın Habercisi Hasır Kombinler…


Plajın vazgeçilmezlerinden hasır, bu yaz da yine şık kombinlerle karşımızda. Plajlardaki hasır şemsiylere bizler de hasır şapkalar, hasır terlikler ve ayakkabılar, hasır çantalar ve hasır kemerlerle uyum sağlıyoruz.

Özellikle hasır şapkalar yalnız plajlarda değil, günlük sokak modasında da bol bol karşımıza çıkan aksesuarlardan!



Sokak modasına bakınca ünlü isimler de hasır şapkaları ile gözümüze çarpıyor! Günlük sokak stili ile ünlü Miranda Kerr de yazın objektiflere hasır şapkasıyla yansıyanlardan…




Bizim favorimiz bu siyah şeritli bej hasır şapka ve aradığınız tüm hasır şapka modelleri için akakceModa’ya göz atabilirsiniz.


Hasır şapkamızı aldık, peki ya çanta? Her yaz olduğu gibi bu yaz da hasır çanta şart! Vazgeçilmez aksesuarlar arasında olan hasır çantaları dolaplarımızdan çıkartma vakti geldi. 



Hasır çantaları yazın günlük sade kıyafetlerinizle kombinlediğinizde bir anda şık bir tarza sahip olduğunuzu göreceksiniz!


Hasır çantalarda  ise favorimiz bu haki hasır clutch çanta.

Yazın bir türlü vazgeçemediğimiz şortlar, dökümlü keten gömlekler, bu senenin modası cıvıl cıvıl çiçekli elbiselerle ve aklınıza gelebilecek tüm yazlık kıyafetlerinizle istediğiniz hasır aksesuarı kombinleyin.



Dilerseniz saydığımız kombinler arasından birkaç parçaya göz atalım:



Sıra geldi ayakkabıya…
Kadın erkek gözetmeden herkese hitap eden hasır ayakkabılar da hem rahat hem de şık tarzıyla göz dolduruyor:






Linnen Açık Gri Hasır Erkek Toms da gerçekten harika görünüyor! :)


Kısacası bu yaz şık olmak istiyorsanz bu saydığımız hasır aksesuarlardan mutlaka 1-2 tane edinin. Sakın hepsini bir arada kombinlemeyin  Önemli olan günlük kıyafetlerinize bir ya da iki parça hasır aksesuar ekleyerek yaz esintilerini kombininize taşımak…

Keyifli bir yaz dileriz…















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder