5 Haziran 2014 Perşembe

Tüm markalar tek adreste! Modayı akakce.Moda’da keşfedin!

Öncelikle merhaba! Akakce.Moda ekibi olarak modayı, yeni trendleri, sezonun favori parçalarını, sokak stillerini size sunabilmek için bir de blog yazmaya karar verdik! Biz keyifle yazıyoruz, umarız sizler de keyifle okur, modayı bu blogdan da takip edersiniz 

Biraz da akakce.Moda’dan bahsedelim. Akakce.com aslında bildiğiniz, güvendiğiniz, internet sektöründeki en eski oyunculardan biri. Eğer kullandıysanız bilirsiniz; özellikle elektronik ürün alırken akakce.com’a bakmadan, fiyat ve ürünleri, farklı mağazalardaki seçenekleri karşılaştırmadan o ürün satın alınmaz.

Akakce.Moda’da ise akakce.com’un uzmanlığı, moda özelinde şekillendi. Akakce.Moda’yı binlerce farklı marka ürüne tek adresten ulaşabilmeniz için tasarladık. Asıl güzel tarafı tek bir mağazayla sınırlı değiliz! Markafoni, Morhipo, Lidyana, n11 gibi tanıdığınız mağazalardaki binlerce markayı burada tek sitede bulabiliyorsunuz.

Kategoriler bazında modayı keşfedebiliyor, incelediğiniz ürünlerin benzerlerine anında ulaşabiliyorsunuz. 

Akakce.Moda’yı ziyaret ederek rahat, şık, spor, özgün tarzınızı yansıtacak marka ve modelde ürünlere bir arada ulaşabilir, içiniz rahat bir şekilde alışverişinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Neden mi içiniz rahat? Çünkü "Dolaşmadığım site, bakmadığım marka kaldı mı? Bunu alıyorum ama daha uygunu var mıdır?" sorularına son veriyoruz! 

akakce.Moda



Elbiseden aksesuara, ayakkabıdan ev dekorasyonuna aradığınız her şey derken abartmıyoruz :) İsterseniz kategorilerimize kısaca bir göz atalım:




akakce.Moda


Akakce.Moda ile modayı takip etmek artık çok kolay! Biz burayı keşfettikten sonra bir daha bırakamadık açıkçası… 

Bir de arama özelliği var. “Kırmızı elbise”, “siyah bikini” gibi aramalarla kolayca istediğiniz ürünlere ulaşabiliyorsunuz:

akakce.Moda


Bir ürünü çok mu beğendiniz? Beğendiklerimizi kalp'e basıp toplayabiliyoruz! 

Üstelik çok yakında markaya, fiyata göre listeleme, sıralama gibi özelliklerle modayı keşfetmek çok daha keyifli hale gelecek!

Uzun lafın kısası akakce.Moda’nın özellikleri anlat anlat bitmez. En iyisi siz akakce.Moda’ya gidip, dilediğiniz ürüne ya da kategoriye tıklayın, ya da istediğinizi aratarak, modayı ‘scroll’ etmeye başlayın :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder