10 Temmuz 2014 Perşembe

En Moda Aksesuarlar; Vücut Zinciri!

Vücut zincirleri, 2014 yaz mevsiminde moda aksesuarları olarak karşımıza çıkıyor! Gövdeye takılan vücut zincirlerinin yanı sıra kola, bacağa, omuza hatta saça takılan çeşitlerini de görebiliyoruz. Bikiniler ile sıkça kullanılan zincirleri kıyafetler ile kullananlara da rastlayabiliyoruz.

Şık giyinebiliyorsanız sade ve stil sahibi olmayı başarabiliyorsunuz demektir. Şık bir davette, plajda, özel günlerinizde sade giyinerek bir vücut zinciri takıp oldukça zarif görünebilir ve tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz… Bir jean ile salaş bir tişört üzerine takacağınız vücut zinciri günlük giyim tarzınıza bile hava katacaktır. 

İster plajda bikinilerinizin şık görünmesini sağlayın ister kıyafetlerinizin sizin kadar özel görünmesini... Biz bu aksesuarlara bayıldık. Umarız vücut zincirleri sizin de hoşunuza gider!

                                              akakcemoda

                                         


                                             

                                        



Vücut zincirlerini takan oldukça çok ünlü yıldız var. Rihanna başta olmak üzere; Kate Hudson, Miley Cyrus, Beyonce, Vanessa Hudgens, Rosie Huntington-Whiteley gibi ünlüler bu zincirleri kullanmayı tercih ediyorlar.

                             

                                               

                                       

                                               



Saça takılan zincirlerden de bahsetmişken tabii ki aklımıza hemen Muhteşem Yüzyıl geliyor. :) Dizide kullanılan saç modellerine takılan zincir saç aksesuarları oldukça görkemli görünüyor. 

                            

Bizce vücut zincirlerinin kullanımı sizin yaratıcılığınıza ve stilinize kalmış bir şey. Zincirinizi kısa üstlerinizle kombinleyerek açıkta kalan kısımdan görünmesini sağlayabilirsiniz. Ya da Rosie Huntington Whiteley’ın kullandığı gibi derin yaka dekolteleriniz ile de kullanabilirsiniz. Hatta kendi tarzınıza göre bol tişört ya da askılı bluzlerinizin üzerine takarak şık bir görünüm kazanmanız mümkün. 

Vücut zincirlerini kullanmada ilham almanız için seçtiğimiz fotoğraflara bir göz atalım:

Rihhana bu zincirleri üzerinden çıkarmıyor. :)

                         

Vanessa Hudgens ise müzik festivallerinde bacağına taktığı zincirleri ile gözümüze çarpıyor!

                                                   


Mila Kunis’in saçındaki zincir aksesuarı abartıdan uzak ama bir o kadar da güzel duruyor ki, özel günleriniz için oldukça orjinal bir alternatif olabilir.

                                      


Plajlarda sıkça rastlayacağınız vücut zincirleri Victoria’s Secret bikini üzerine kullanılmış ve oldukça şık görünüyor!

                                      akakce.moda


Dilerseniz, zincirli bacak aksesuarları, zincirli saç aksesuarları, zincir kolye ve zincirli vücut takıları için akakce.Moda’ya bir göz atabilirsiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder