20 Haziran 2014 Cuma

2014’te Plajlar Rengarenk!




Yaz mevsimi geldi, tatil planları başladı. Gelelim plaj modasına...

Bu sene plajlara rengarenk mayo ve bikiniler hakim olacak. Detaylarda mayokinilerin hayatımıza girmesiyle daha sık kullanılan bantlar, şeritler görüyoruz sıkça. Bir yandan pek çok tasarımcının koleksiyonunda fırfırlar, püsküller kullanılmış, plajlar bu yıl hareketli olacak.  

Plajda şıklığından vazgeçemeyenlerin tercihi Achelya Uluchay’ın bu seneki bikinilerinde de bant detayları öne çıkıyor. Bizim favorilerimiz mint ve siyah bu bikiniler. Mint iki sezondur popüleritesini koruyor. Yüksek bel Retro tarz bikiniler ise bu yılın modası. 
  

                     akakceModaakakceModa



Achelya Uluchay’ın diğer modellerine ise şuradan ulaşabilirsiniz.


Victoria’s Secret bikini modelleri arasında moda yine değişik renklerde alt üst kombinler! Favorimiz ise beyaz taş detaylı bikini üstü ve pembe bikini altını kombinleyen bu takım:

                                            



Bu yıl detaylarda fırfırlar ve püsküller de yer alıyor. Sıcak, samimi ve çocuksu bir havası olan bu modeller pek çok kadının tercihi olacağa benziyor.







Bu seneki koleksiyonlara baktığımızda, yine renkli,desenli ve enerji dolu bir yaz mevsiminin bizleri beklediğini görüyoruz.


Markafoni, Modagram, n11, İç Giyim Özel, GittiGidiyor, Lidyana gibi pek çok farklı mağazadaki yüzlerce marka ve model tek adreste elinizin altında olacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder